30 mai, 2009

Farmor Marta og Eirin på langtur...

90 år er ingen alder for en som er ung.


Etter noe runder med overtalelse , bestemte farmor Marta seg for at hun ville ta turen til Madagaskar påny, 15 år etter at hun var her sist. Med Eirin som veiviser gjennom alle labyrinter, kontroller og terminaler, kom de vel fram.

Vi hadde noen fantastiske dager sammen, med tog til Østkysten, fotvask i Ankaramalaza, bading i Det Indiske Hav og tur gjennom regnskogen. Vi havnet midt oppi en av årets sykloner mens vi oppholdt oss i de enkle bungalowene ved havet. Det var spesielt å merke hvordan naturkreftene herjet med landskapet rundt oss, havet som buldra, vinden som fikk hytta til å riste, og regnet, som slo mot vinduslemmene. Mange trær og også noen hus blåste ned i løpet av natta. Eirin har jo opplevd verre stormer her før, men mor tenkte vi kanskje ble litt skremt av både vinden og lydene, og vannet som steg faretruende. Men nei, dette var spennende må vite!!! Akkurat som turen til Ankaramalaza og Fihaonana i steikende varme, timer med kjøring gjennom mange slags landskap. Ikke ett minutts blund på øyet. Alt ble registrert og kommentert. Vi har vært reiseledere for mange grupper her ute, både unge og eldre, men få har lagt for dagen et slikt engasjementet og slik interesse for alt og alle!
Takk for noen gode dager sammen!
Vedlagt er et lite knippe bilder:



10 kommentarer:

Merethe sa...

Så gøy at dere har oppdatert!! Mange flotte bilder! Skulle så gjerne vært med, men vi får ta det en annen gang. Jeg er så glad for at alt gikk bra og at dere hadde en fin tur!

Eirin sa...

Hva skjer med beskjæring av bilde fra stranda, pappa?!! Du er smukk;)

Merethe sa...

Enig med Eirin!!!!!!

Anonym sa...

Ho er tøff den bestemora! Ha det godt. Mette og Kjell

Ann-Jorid sa...

Huhei! Her var det oppdatering! Herlig! Satser på reprise. Da vil jeg også være med :)

Anonym sa...

Kjempe-kjempekosleg å lesa bloggen igjen. Så bra at det vart ein vellykka tur med bestemor. Tøff dame! Får "den finaste bygda" v/Marit

Anonym sa...

I inclination not acquiesce in on it. I assume polite post. Expressly the appellation attracted me to review the whole story.

Ann-Jorid sa...

Nå begynner det å bli lenge siden forrige oppdatering, og det er bare ei uke til farmor igjen setter seg på flyet til Madagaskar. Ser frem til nye bilder av Marta på stranda ;) Eller hva?

Anonym sa...

Wpw, dette så lekkert ut! Hadde dere letchi og mokonazi også, så var vel dette toppen av et fruktfat?!

Mh Per Gunnar G.

Anonym sa...

hvorfor ikke:)